Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wielowarzywna zupa z fasolką, pomidorami i makaronem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Składniki
Ugotuj makaron. Marchewki i korzeń pietruszki oczyść, opłucz, pokrój, np. na plasterki. Cebulę obierz, pokrój w piórka (jeśli wybrałaś por, pokrój go w talarki). Pokrój brokuły.
W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju, podduś marchew, pietruszkę, cebulę (por). Zalej wodą, wrzuć liść, po 3 ziarna ziela i pieprzu. Gotuj 10 min. Dodaj fasolę, brokuły, gotuj, aż zmiękną (w połowie lekko osól). Na końcu dodaj pokrojone pomidory, posiekany czosnek, szczyptę estragonu. Chwilę gotuj. Dopraw, podaj z makaronem.Źródło: Świat kobiety