Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Toskańska zupa fasolowa"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Marchewki oczyść, pokrój na plasterki. Łodygi selera umyj, pokrój. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Czosnek pokrój w kostkę. Cukinię pokrój na plasterki.
Bulion wlej do rondla. Dodaj czosnek, marchewki, seler naciowy, cebulę i pomidory wraz z zalewą. Gotuj do miękkości.
Dodaj cukinię i fasolę, koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku oregano, solą i pieprzem, gotuj kilka minut.
Zupę podawaj np. z razowymi grzankami czosnkowymi.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie