Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bez mięsa najlepiej smakuje i szybko się gotuje ????.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 68
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 101
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 68
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 101
Składniki
Szczaw przebrać i umyć.
Do garnka wlać 2 litry wody dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ziemniaków.
W międzyczasie dodać ziela angielskie oraz liść laurowy i olej,
gdy ziemniaki są już miękkie dodać pokrojony szczaw i chwilę pogotować doprawiając do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i cukrem.
Następnie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy oraz z jajkami,
zalać zupę zagotować.
Polecam taką szybką zupę uwielbiam szczawiową bez dodatku mięsa.