Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i bardzo smaczna zupa pomidorowa na rosole, z dodatkiem ryżu i wołowiny
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Składniki
Rosół wołowy podgrzewamy i dodajemy do niego przecier pomidorowy, pokrojoną w plasterki marchewkę z rosołu i pokrojone na mniejsze kawałki mięso wołowe z rosołu
Do gotującej się zupy dodajemy ugotowany osobno ryż
Doprawiamy pieprzem, ewentualnie solą, a na talerzu posypujemy koperkiem