Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Strogonow z papryką apetycznie na obiad! Od wielu pokoleń!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 26
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 544
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 310
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 26
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 544
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 310
Składniki
Cebulę, paprykę i pieczarki obsmażamy na patelni i oprószamy mąką. Dodajemy koncentrat, musztardę, przyprawy, kostki rosołowe, wodę i zagotowujemy. Sos zaprawiamy śmietaną. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, obsmażamy na gorącej patelni. Do mięsa dodajemy sos i chwile gotujemy. Podajemy z pieczywem.