Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Średniowieczna zupa z porów"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 154
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 48
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 112
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 154
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 48
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 112
Składniki
Wlej rosół do średniego rondla, posyp szafranem i zagotuj. Dodaj por pokrojony na cienkie krążki, grzyby pokrojone w kostkę, imbir, dopraw solą, pieprzem oraz szczyptą cynamonu. Gotuj na małym ogniu przez następne 3-4 minuty.
Zdejmij zupę z ognia i podawaj gorącą z chlebem na zakwasie. Świetnie też będzie pasować do białej fasoli z boczkiem.Źródło: Olivia