Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna zupa na mroźne dni - smaczna, zdrowa i rozgrzewająca. Taki jest właśnie krem z pieczarek z chili i natką pietruszki. Dostarcza witamin i minerałów organizmowi, a przy okazji jest po prostu przepyszny. Prosty przepis na zupę z pieczarek naprawdę warto wypróbować.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 51
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 976
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 139
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 51
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 976
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 139
Składniki
W garnku zagotuj bulion.
Wszystkie warzywa, oprócz pieczarek, obierz i pokrój w kostkę.
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Wszystkie warzywa wrzuć do garnka. Gotuj je, aż zmiękną (ok. godzinę).
Zdejmij garnek z ognia. Dopraw chili, wsyp poszatkowaną natkę pietruszki i serek mascarpone. Dokładnie zmiksuj, aż do gładkiej konsystencji.
Przypraw zupę krem solą i pieprzem, według uznania. Krem z pieczarek podaj z grzankami lub makaronem i udekoruj świeżą natką.