Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosołu przepisu nie będę podawać ponieważ każdy umie ugotować.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 100
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 100
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wyrobić, jak już dobrze wyrobione pociąć na kawałki. Każdy kawałek rozwałkować na cieniutki placek, odłożyć na ściereczkę na pół godziny. Po tym czasie pociąć na paski i kroić dowolną grubość. Gotować w osolonej wodzie, gdy wypłynie na wierzch gotować jeszcze 7 minut na wolnym ogniu.