Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tej zupy. mi się kojarzy z niedzielnym obiadem i gwarem przy stole. Gotuję ją zawsze kiedy jestem chora lub ktoś z mojej rodziny. Jest dla mnie najlepszą zupą świata. Na rosół zawsze mam ochotę.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Go garnka wrzucamy szponder zalewamy wodą i zagotowujemy. Szumujemy.
Dodajemy obrane i pokrojone marchewki, pietruszkę (korzeń), seler i dokładnie umyty por. Solimy, wrzucamy ziele angielskie i gotujemy 1,5 - 2 h. Po tym czasie dosalamy (jeśli trzeba), wsypujemy pieprz.
Gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu i podajemy posypany świeżą, poszatkowaną natką pietruszki
Smacznego :)