Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do chłodnika potrzbujemy buraczki rzodkiewkę szczypiorek świeży ogorek jajko na twardo ocet só pieprz buraczki gotujemy w niewiekiej ilosci wody ugotowane scieramy na tarce o grubych oczkach ,tak samo inne warzywa . do wywaru z burakow dodajemy wszystkie warzywa + mleko zsiadłe ,razem mięszamy .doprawiamy sola pieprzem podajemy bardzo schłodzony . gestość w/g uznania .pyszny ,goraco polecam
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1143
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 163
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1143
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 163
Składniki
Gotujemy buraczki w niewielkiej ilosci wody, wszystkie warzywa sicieramy na tarce o grubych oczkach wszystko razem mieszamy + wywar z buraczkow dolewamy mleko zsiadle w/g uznania -chodzi o gęstosc -tak aby chlodnk nie byl zbyt gesty doprawiamy chlodzimy posypujemy duza iloscia koperku