Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Składniki
Na tłuszczu lekko złoci się posiekany czosnek, potem dodaje się passatę lub obrane i posiekane pomidory. Gdy się przesmażą całość zalewa się bulionem i gotuje się kwadrans. Pod sam koniec dodaje się mleko kokosowe i tajską pastę. Teraz trzeba ją dosolić jeśli konieczne. Po wyłączeniu ognia dodaję się natkę kolendry. Podałam z makaronem ryżowym. Zupa szybka i ciekawa w smaku.
Smacznego :)