Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14402
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 82
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 225
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14402
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 82
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 225
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Składniki
Cebule i czosnek drobno pokroic i zeszklic na rozgrzanej oliwie.
Marchewke, pietruszke i ziemniaki obrac, pokroic w kostke, dodac do cebuli, wsypac przyprawe curry i pieprz ziolowy i dusic 2 minuty.
Przelozyc warzywa do garnka i zalac woda. Dodac kostki rosolowe, pomidory, papryke slodka i ostra, zagotowac.
Doprawic vegeta, cukrem i cynamonem. Gotowac pod przykryciem az warzywa beda miekkie.
Na koncu dodac ugotowana ciecierzyce, doprawic do smaku pieprzem i ewentualnie ostra papryka, gotowc kilka minut. Posypac natka pietruszki. Podawac z pieczywem.