Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantna zupa rybna"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Składniki
Rybę pokroić w kostkę. Papryczkę posiekać, marchewkę i pora pokroić w cienkie paski, cebulę z dymki posiekać, szczypior pokroić w paski. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać marchewkę i pora, zalać litrem wody. Doprawić solą i pieprzem.
Gotować wywar 15 minut. Dodać kawałki ryb i gotować jeszcze 10 minut. Pod koniec gotowania wrzucić papryczkę i dymkę, doprawić sokiem z cytryny, udekorować igiełkami rozmarynu.Źródło: Twoje Imperium