Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe niskokaloryczne danie jednogarnkowe.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Składniki
Myjemy i sprawiamy mięsko. Gotujemy w sporej ilości wody przez 50 min.
Wyjmujemy mięso z garnka, studzimy, zdejmujemy skórę i oddzielamy od kości. Rozdrabniamy ugotowane mięso na średniej wielkości kawałeczki.
Do wywaru z ugotowanego kurczaka wrzucamy mrożone warzywa, gotujemy 15 min. Dolewamy do garnka wodę, dodajemy czerwoną fasolę i kawałki kurczaka.
Przyprawiamy zupę koncentratem i przyprawami do smaku. Podajemy ze świeżą bułeczką. Smacznego