Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajny niespotykany smak,dla mnie podobnie smakuje jak kapuśniak z młodej kapusty
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2,5 litra wody, dodać dowolne mięso i marchew w całości, pogotować do miękkości mięsa, dodać włoszczyznę oraz pokrojone w kostkę ziemniaki, doprawić do smaku przyprawami, gotować do miękkości ziemniaków. W między czasie na patelnię dodać masło, pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek, zeszklić, następnie dodać starte na tarce jarzynowej ogórki chwilę podsmażyć, dodać do zupy, chwilę pogotować, dodać śmietanę rozrobioną z wywarem z zupy, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić dobno koperek.