Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawaj z pestkami Dyni, tortellini lub z preclami tak jak ja:)
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 354
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 354
Składniki
w rondlu rozgrzewamy masło, dodajemy drobno pokrojoną cebulę i czosnek, szklimy.
dodajemy obraną ze skóry i pozbawioną pestek, pokrojoną w kostkę dynię oraz obrane i w kostkę pokrojone ziemniaki
zalewamy bulionem warzywnym, gotujemy pod przykryciem na małym ogniu 40 min
dodajemy śmietanę, miksujemy całość na gładki krem blenderem, doprawiamy do smaku(curry, papryka, gałka, sól i pieprz) Smacznego!!!