Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z ziemniaków z dodatkiem czosnku jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą konsystencję, jest wyrazisty i pożywny.
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 22
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1745
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 22
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1745
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w talarki. Ziemniaki wkładamy do garnka i zalewamy bulionem tak, by je przykryć. Gotujemy do momentu, gdy warzywa będą miękkie. Gdy będą już miękkie dodajemy czosnek niedźwiedzi (kilka listków zostawiamy do przybrania zupy). Następnie zupę miksujemy blenderem na gładki krem. Doprawiamy do smaku. Krem można podawać sam, z groszkiem ptysiowym, tostami lub sucharkami.