Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na pomidory w pełni, a najlepsze są te zerwane własnoręcznie - ja mam to szczęście. Zapraszam, więc na aromatyczny krem pomidorowy.
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 123
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14415
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 88
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 229
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 270
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 123
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14415
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 88
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 229
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 270
Składniki
Pomidory umyć, sparzyć wrzątkiem, a następnie obrać ze skórki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebulkę, dodać pomidory i gotować na małym ogniu do miękkości pomidorów. Całość dokładnie zblendować. W osobnej misce wymieszać mąkę pszenną ze śmietaną, zahartować gorącą zupą, dodać do reszty zupy dokładnie mieszając. Doprawić solą , pieprzem i całość zagotować. W razie potrzeby można dolać wody.
Podawać z ulubionym makaronem, ryżem lub kluskami. Smacznego :)