Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomimo swojej prostoty, jest to bardzo smaczna zupa.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, przesmażamy na patelni na maśle klarowanym. Marchew kroimy - nie musi być drobno. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości. Dodajemy cebulę, przestudzamy, a następnie miksujemy na gładki krem. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Aby była bardziej treściwa, polecam dodać ugotowany ryż.