Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
www.abitepl.blogspot.com
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 347
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 347
Składniki
Przygotowanie: Cebulę i czosnek kroję w kosteczkę wrzucam do garna z oliwą z oliwek. Dodaje starty imbir i rozmaryn. Duszę. Dodaje pomidory i gotuje przez 10-15 minut. Dodaje ciecierzyce i miksuje aż uzyskam w miarę gładką konsystencję. Dolewam bulion tak, żeby zupa nie była za rzadka, gotuję jeszcze chwilę. Podaję z grzankami pokrojonymi w kostkę.