Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja propozycja na szybką, smaczną zupkę krem ;)
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Skrzydełko zagotować z bobem. Na oliwie z dodatkiem przypraw usmażyć czosnek, cebulę i pokrojone w plastry marchewkę, pietruszkę i ziemniaka. Smażyć do miękkości.
Następnie jarzyny przełożyć do garnka z bobem. Mięso ze skrzydełka obrać i dodać do warzyw. Całość dokładnie zmiksować.
Podawać z kleksami śmietany i np. startym żółtym serem. Smacznego!