Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna zupa w kremowej formie, banalne składniki - nibanalny smak.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Obrać pieczarki, pokroić w plasterki. Por pokroić w talarki, seler w kostkę. Posiekać cebulę i czosnek, podsmażyć na oliwie, wrzucić pokrojone pieczarki, chwilę zasmażać, kiedy puszczą ,,soki", dodać por i seler, poddusić ok. 5 minut.
W tym czasie podgrzać bulion, do gorącego dodać zawartość patelni. Gotować ok. 30 min., aż warzywa będą miękkie. Dodać pokruszoną bułkę i poczekać aż nasiąknie. Zblendować. Doprawić solą i pieprzem. Dodać śmietanę. Podawać posypaną szczypiorkiem z chrupankami serowymi (na moim profilu).