Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam to parę razy, wszysycy prosili o dokładkę. Polecam przepis idealnie na każdą okazję.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekane czosnek i cebulę, kiedy się zeszklą, dodać pokrojone w plasterki marchewkę. Smażyć kilka minut, mieszając. Całość zalać wywarem, gotować ok. 30 minut, aż marchewka będzie miękka. Zupę zestawić z ognia, zmiksować, doprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Dodać śmietanę i posiekany koperek, wymieszać, zagotować. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.