Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nową wymyśloną prze ze mnie pyszną kolorową zupkę, przepis znajduje się na blogu
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać opłukane mięso dowolne, przyprawę uniwersalną oraz suszoną włoszczyznę i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest prawie miękkie wtedy dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości
Jak ziemniaki są już miękkie dodać warzywa na patelnie razem z przyprawą która jest w nich zamieszać i gotować na wolnym ogniu według opakowania lub chwilę dłużej, następnie dodać świeży koper oraz natkę pietruszki i pogotować przez 3 minuty puki nie przygotujemy śmietany
Po wyznaczonym czasie wlać przygotowaną śmietanę zagotować przez 1 minutę i zdjąć z ognia