Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6050
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6050
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
Piersi dopraw, pokrój i obsmaż. Dodaj przecier,wodę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz i ugotuj. Pora pokrój w paseczki, marchew i boczek w kostkę. Boczek podsmaż, dodaj warzywa i smaż wszystko przez 5 minut. Całość razem z odcedzoną fasolą i makaronem dodaj do mięsa.Gotuj 10 minut. Udekoruj posiekaną pietruszką, dopraw solą i podawaj z parmezanem.