Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kaloryczna zupa na obiad.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Wykonanie: Mięso wypłukać, włożyć do garnka, zalać 6 szklankami wody, posolić i ugotować . Fasolę podgotować w osolonej wodzie, (pomidory sparzyć) obrać ze skórki i razem włożyć do gotującej się zupy. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na tłuszczu, włożyć również do zupy i gotować do miękkości. Przed podaniem doprawić miętą i bazylią (zioła mogą być suszone) papryką i pieprzem do smaku. Na koniec posypać zupę natką pietruszki.