Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grochówka dla ciężko pracujących.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć na noc, odcedzić, następnie podgotować w rosole. Wrzucić pokrojoną włoszczyznę i całość ugotować do miękkości. Do gorącej zupy dodać pokrojony boczek i zasmażkę z maki, boczku i cebuli. Przyprawić do smaku razem z roztartym czosnkiem, zagotować i podawać z pieczywem lub grzankami.