Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i syta zupa na obiad.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 74
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 135
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 74
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 135
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i gotować w tej samej wodzie. Następnie dodać pokrojone mięso, listek laurowy, dolać ciepłej wody tyle aby przykryła mięso i dusić na małym ogniu. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na tłuszczu, dodać do zupy wraz z pokrojonymi w kostkę ziemniakami. Po koniec gotowania dodać pokrojone w kostkę jabłko. Całość przyprawić do smaku, posypać zieleniną i podawać.