Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i super rozgrzewający obiad.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć w wywarze następnie rozgotować. Zaciągnąć ketchupem, włożyć serdelki, zagotować i rozlać na talerze. Posypać natką pietruszki, pieprzem do smaku i podawać z pokrojonymi w ósemki pomidorami oraz pieczywem.