Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna zupa na obiad.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Składniki
Wykonanie: Groch zalać zimnym rosołem, zagotować, zdjąć z ognia i odstawić na dwie godziny, po czym ugotować. Cebulę obrać, drobno posiekać i podsmażyć na małej ilości tłuszczu, po czym dodać do zupy, przyprawić do smaku. Kromki chleba pokroić w kostkę, przyrumienić na tłuszczu i odstawić. Zupę rozlać na talerze, posypać startym serem, grzankami i podawać.