Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pierwszy przepis dodany na Smakerze.Zupka wg.mnie jest bardzo smaczna i pożywna.Polecam do wypróbowania:) Mam nadzieję,że trafię z moimi przepisami w Wasze gusta:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 249
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 249
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień gotować około 1 godz.po tym czasie dodać pokrojone warzywa i gotować około godz.
Gdy fasolka i warzywa będą miękkie dać dwie szczypty majeranku.
Zrobić zasmażkę z masła i mąki,dodać do zupki i doprawić do smaku wg.własnego gustu.
Smacznego!