Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przypomnienie lata, typowo letnia zupa.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 900
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 900
Składniki
Buraka ugotowałam w mundurku- około 1 h. Buraka obrałam i starłam na średnim oczku. Dodałam do kefiru. Posiekałam zioła i także dodałam. Doprawiłam solą i pieprzem. Odstawiłam na pół godziny do przegryzienia smaków. Podałam z jajem- gotowanym 8 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)