Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad wcześniej ponieważ mam wywiadówkę, więc trzeba zjeść i się ogarnąć ????.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 20
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2286
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 20
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2286
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte porcje rosołowe z gęsi ( mam swoje ) oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki lub solą i gotować do miękkości ziemniaków.
Jak już ziemniaki są miękkie dodać małe koszyczki brokuła, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować na wolnym ogniu do miękkości brokuła.
Gdy brokuł jest już wystarczająco miękki dodać śmietanę rozprowadzoną z wywarem od zupy.
Na koniec dodać natkę pietruszki i zagotować.
Powiem wam że zupka wyszła pyszna na tej gęsi.