Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie jadł takiej zupy niech żałuje, idealna na dni upalnego lata. Zupa jest przygotowana na kwasie z ogórków kiszonych.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5216
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5216
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę w garnku na rozgrzanym oleju. Boczek kroję w kostkę, dodaję do cebuli. 2. Marchew, selera, pietruszkę obieram, ścieram na tarce. Warzywa dodaję do cebuli
3. Kiełbasę kroję drobno, przekładam do garnka, chwilę smażę i podlewam wodą. 4. Następnie dodaję obrane, pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawiam solą, pieprzem, dodaję ziele angielski i gotuję 20 minut. 5. Po tym czasie wlewam zalewę z ogórków kiszonych i zagęszczam mąką rozrobioną ze śmietaną.
6. Zupę podaję z ugotowanym na twardo jajkami. 7. Gotowe. 8. Smacznego.