Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 143
Szybka i smaczna
Odsłon: 1637
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 65
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 143
Szybka i smaczna
Odsłon: 1637
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 65
Składniki
Grzybki namoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut. Jeżeli są większe pokroić w paseczki.. Warzywa obrać, umyć i pokrajać w kostkę. Grzyby oraz warzywa przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować aż będą miękkie. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy oraz przyprawy. Zagotować. Barszcz przecedzić, dodać do niego zakwas oraz masło. Jeszcze raz zagotować.