Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wędzonych, proste danie a jakie dobre, jedna z ulubionych zup.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5339
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 648
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5339
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 648
Składniki
Kości wędzone opłukaj włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, w razie potrzeby zbierz szumowiny. Buraki obierz, opłukaj i pokrój drobniej dodaj do garnka, następnie czosnek, ziele, pieprz, liście laurowe, majeranek, gotuj około 30 minut, dolej barszcz z butelki zagotuj , na koniec dodaj śmietanę i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rumiano, pod koniec smażenia dodaj pokrojoną cebule, wszystko razem podsmaż . Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie i utłuc. Barszcz podajemy z ziemniakami oraz skwarkami z cebulką .