Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny barszcz czerwony który jednego dnia możemy zjeść z pierożkami nadziewanymi mięskiem a następnego dnia zaprawić śmietaną i zjeść z ziemniaczkami.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Składniki
Buraki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą tylko do wysokości buraków, dodajemy cukier oraz ocet. Gotujemy do miękkości warzyw. Rosół zagotowujemy i dodajemy do niego przecedzony wywar z buraków. Następnie wlewamy sok z buraków i dodajemy oregano. Podajemy z uszkami bądź pierogami z mięsem.