Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pieczony boczek z chrupiącą skórką, idealny do kanapek.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 657
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 657
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Składniki
Wymyty, osuszony boczek rolujemy, nacinamy i nacieramy przyprawami i wstawiamy do lodówki na noc żeby przeszedł przyprawami. Na drugi dzień pieczemy w temperaturze 170 stopni Celsjusza 120 minut, do 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz.
Upieczony możemy spożywać na gorąco lub schłodzony kroić w plastry do kanapek. Smacznego !!!