Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielony pasztet z kapusty"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 133
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 133
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Składniki
Cebulę, kapustę i pora pokrój w kostkę. Koperek posiekaj. Na maśle zeszklij cebulę, dosyp pora i kapustę. Przesmaż. Dodaj śmietanę oraz przyprawy. Duś ok. 30 minut. Dodaj bułkę tartą, jajka, koperek i dopraw gałką muszkatołową. Zapiekaj w piekarniku w temperaturze 180° C przez 30 minut.Źródło: Na żywo