Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie co? Normalnie tak pachnie w całym mieszkaniu, że wymiękamy…nie wiemy na ile wystarczy nam tej wędliny.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Karkówkę mielimy na najmniejszych oczkach. Z boczku odcinamy skórę, mielimy na średnich oczkach. Do mięsa dodajemy przyprawę, sól i szklankę wody, dokładnie wyrabiamy. Przekładamy do worka, wkładamy do szynkowaru i gotujemy 90 min w temperaturze 80-85°C.