Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, łatwe i bardzo szybkie w wykonaniu!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Piersi, słoninę i czerstwe bułki namoczone w mleku przemielić przez maszynkę, przez sito makowe. Dodać rozbełtane jaja, sól, pieprz do smaku, wyrobić jak na kotlety.
Tortownica (średnica 25cm) posmarowana tłuszczem i posypana tartą bułką.
Piec w temperaturze 180 stopni przez godzinę, następnie włączyć termoobieg i podpiec jeszcze około 15 do 20 minut.