Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wieprzowiny z nutą egzotyki...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 210
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 210
Składniki
Schab rozbijamy. panierujemy. Smażymy jedną stronę , gdy przewracamy aby smażyć drugą na tą już upieczoną kładziemy plaster ananasa i na to plaster sera zapiekamy do uzyskania sera w postaci rozpuszczonej. Smacznego!