Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zanurzone w aromatycznym sosie ziołowym z pieczarkami.
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 130
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5381
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6558
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 130
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5381
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6558
Składniki
1. Mięso kroimy w słupki. 2. Doprawiamy solą.
3. Mąkę wsypujemy do miski, mieszamy z ziołami.
4. Obtaczamy mięso.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju, do chwili kiedy mięso będzie miękkie.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Do grzybów przekładamy mięso.
10. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną.
11. Hartują wlewamy do sosu, chwilę gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.