Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab podałam z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i fasolką szparagową polaną masłem z bułką tartą.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Plastry schabu rozbić tłuczkiem ale nie za cienko. Każdy plaster posolić i oprószyć pieprzem a potem ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Potem na plastrach schabu ułożyć plastry sera a na nie rozłożyć połówki pomidorków. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 20 minut. Schab podawać zaraz po przygotowaniu. Ja podałam je z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i fasolką szparagową.