Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek najlepiej do ryżu.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 61
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 157
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 177
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 61
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 157
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 177
Składniki
Pieczarki kroję w plastry i podsmażam.Mięso kroję w duże paski doprawiam i smażę.Dodaję pokrojoną cebulę i pieczarki wszystko razem przesmażam.
Kroję pomidory w kostkę i dodaję na patelnie.Wszystko smażę jeszcze chwilkę,podlewam wodą i duszę.
Kiedy mięso zacznie się robić kruche dodaję śmietanę,mieszam i duszę jeszcze chwilkę i gotowe.