Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 27
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1038
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 115
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 27
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1038
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 115
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Składniki
Mięso umyć, lekko rozbić, posypać przyprawami i odstawić na ok 1 godz. żeby dobrze przeszło przyprawami. Ziemniaki obrać umyć zalać zimną wodą i posolić wodę tak jak solimy ziemniaki z wody. Odstawić. Kalafiora umyć, posypać solą i odstawiamy. Następnie odcedzamy ziemniaki i przekładamy do parowaru, to samo robimy z kalafiorem i mięsem. Nastawić parowar na ok. 30-45 minut. Smacznego Bardzo dobre też wychodzą udka i inne mięsa, jedynie mnie osobiście wołowina z parowaru nie podchodzi.