Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Extra nic nie pozostaje jak sobie zrobić i się delektować. Bardzo dobre z sosem "gorący majonez" i surówką z marchewki
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 543
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 543
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Z czosnku i soli robimy pastę i nacieramy mięso. Pozostawiamy na całą noc.
Do garnka wlewamy na dno wodę (zagotować) i wlewamy mleko cały litr i władamy mięso gotujemy około 1 godz. do 1,5 godziny. Smacznego!