Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Składniki
Wafle namoczyć w rozpuszczonych galaretkach tak żeby można je było zawijać.
Do garnka wrzucić kostkę margaryny, cukier, cukier waniliowy i kakao, podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia ciągle mieszając nie dopuszcić do zagotowania. Dodać pokruszone herbatniki i bakalie razem z Podgrzewać i mieszać aż masa zgęstnieje. Masę wykładamy na wafle i zwijamy w rulon.