Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki schabowe w cieście naleśnikowym"
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2301
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 38
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 725
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3960
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 445
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2301
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 38
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 725
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3960
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 445
Składniki
Każdy płat schabu przykryj plasterkiem sera. Pomidor pokrój na 10 cząstek. Na brzegu każdego plasterka sera połóż po dwie cząstki pomidora i po dwie gałązki natki pietruszki. Zwiń ścisłe roladki, każdą owiń plasterkiem boczku i zepnij wykałaczkami.
Z podanych składników wyrób ciasto jak na naleśniki, tylko zdecydowanie gęstsze. Obtaczaj w nim kolejno roladki i smaż na gorącym oleju ze wszystkich stron. Odsącz z nadmiaru tłusz czu na papierowym ręczniku.Źródło: Chwila dla Ciebie