Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na schab z warzywami"
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Mięso opłucz, osusz i lekko rozbij tłuczkiem. Uformuj kotlety. Posyp je solą i pieprzem. Jajko roztrzep widelcem. Mięso panieruj w jajku i mące. Lekko obsmaż z obu stron na oleju.
Pieczarki obierz i pokrój na cienkie plasterki. Usmaż na tłuszczu, przypraw.
Podsmażone mięso posmaruj musztardą, połóż na nim porcję pieczarek, plaster papryki, 2 krążki cebuli, łyżeczkę groszku. Ser zetrzyj na tarce i posyp nim wierzch kotletów.
Całość zapiecz.Źródło: Na żywo